Истинската политика започва с действия. Другите партии започнаха да се

...
 Истинската политика започва с действия. Другите партии започнаха да се
Коментари Харесай

Сезгин Мехмед в Хасково: С нашите ценности и опит ще преодолеем всички кризи

 Open photo

 

Истинската политика стартира с дейности. Другите партии започнаха да се хвалят какъв брой младежи имат в листите си. В предното Народно заседание 30% от групата на Движение за права и свободи бяха младежи. Това съобщи лидерът на хасковската листа на Движение за права и свободи Сезгин Мехмед, водач на Младежко Движение за права и свободи, на предизборна среща в Хасково.

Преминаваме през сложни времена. Демокрацията изисква опит и време. За 32 години преминахме през какви ли не трудности и тествания. Създадохме младежка организация, която да бъде готова за утрешния ден, посочи Мехмед.

Само с нашите специалисти можем да създадем българската стопанска система по-развита. Готови сме да управляваме, акцентира водачът на Младежко Движение за права и свободи.

Двама депутати за област Хасково няма да ни стигнат, по тази причина би трябвало трети. Вашата поддръжка значи доста огромна отговорност към страната и държавността, тъй като има единствено веднъж и той е Движение за права и свободи да взе участие във властта, акцентира още Сезгин Мехмед.

С нашите полезности, отговорности и опит ще преодолеем всички рецесии – първо политическата, а по-късно и останалите, безапелационен бе Мехмед.

 

Искра Михайлова: Ще създадем Плана за възобновяване и резистентност работещ, ще осигурим вложения в дребните компании и помощи за хората

Единствено Движение за права и свободи има смелостта да каже: да, в рецесии сме, само че ние сме подготвени да ги преодолеем, по тази причина желаеме поддръжката, с цел да взе участие Движение за права и свободи в ръководството на България. Това съобщи зам.-председателят на третата по величина група в Европейския парламент - " Обнови Европа ", Искра Михайлова, евродепутат от Движение за права и свободи, на предизборна среща в Хасково.

Затова Движение за права и свободи би трябвало да има трима депутати от Хасково. Затова би трябвало хора от листата на Хасково да вземат участие в изпълнителната власт. Затова би трябвало всички ние на 2 октомври да гласуваме в № 1, прикани тя. И съобщи: " Било подарък от ориста. Въобще не е по този начин. Ние сме си № 1. Хасково постоянно е било № 1. ".

Това е нашият номер. Ние сме си го заслужили, тъй като ние можем, сподели Искра Михайлова.

Ние имаме самочувствието, увереността, експертизата, контактите и вероятността да участваме в ръководството на страната. Самочувствието ни идва от направеното, когато управлявахме България от 2001 до 2009 година Тогава пристигнаха първите пари от Европа за България - 13 милиарда евро. Кой ги контракти. Скромно ще кажа ние, Движение за права и свободи, никой различен, съобщи Искра Михайлова.

Ако Движение за права и свободи взе участие в ръководството, ще създадем по този начин, че Планът за възобновяване и резистентност да работи и да дойдат вложения в дребните компании, да дойдат помощи за хората, за семействата, да излезем от този свредел на инфлацията, който ни води надолу, даде обещание евродепутатът. И акцентира: " Ние знаем по какъв начин да го създадем. ".

Освен самочувствието, че имаме опита, ние имаме и самочувствието, че зад нас е поддръжката на всички европейски структури, безапелационна бе Михайлова.

Тя благодари на Хасково за поддръжката на предходните избори и акцентира ролята на региона в поддръжката за бежанците от Украйна. Толкова доста хора се хвалят, че са помогнали на бежанците от Украйна. А нашите хора си мълчат, тъй като ние по този начин вършим. Ние вършим хаир. Аз ви давам обещание, че цяла Европа ще разбере какво са създали в Минерални бани, увери Михайлова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР